asdas

Filifiliga gagana

Tala Fou

Auala e fuaina ai le tele o u-Bolts

A e manaʻomia le fuaina o le fua o se U-bolt, Aozhan Fasteners e mafai ona tuʻuina atu ia te oe le taʻiala faʻapitoa. O le sa'o lelei o U-bolts e mana'omia mo le fa'atauina o mea fa'aoga sa'o po'o le gaosiga fa'aleaganu'u. I lalo o le ae maua ai se taʻiala auiliili taʻiala i le faʻavasegaina o U-bolts.

U-Bolts-02

Muamua, e tatau ona i ai sau pule po'o se caliper i lou lima e mautinoa ai le sa'o o au fua. A'o le'i fuaina, faamama ma siaki le pito i luga oleU-boltia mautinoa e leai ni otaota po'o ni mea leaga.

Sosoo ai, fua le lautele o le U-bolt. Fa'aaogā se fa'amalo po'o se fa'ailoga e fua ai le lautele o le fa'amau, e masani ona fua i le pito lautele o le vaega filo. Ia mautinoa o loʻo oomi le pule poʻo le caliper i luga o le faʻamau e maua ai se fua saʻo o le lautele. Fa'amaumau le fa'atatau o le ta'amilosaga, lea o le a fesoasoani ia te oe e iloa ai le tele sa'o o nati ma mea fa'apipi'i.

Sosoo ai, fua le umi o le U-bolt. Fa'aaogā se fa'amalo po'o se fa'ailoga e fua ai le umi o le fa'amau mai le ulu e o'o i le pito i lalo ole fa'amau. Toe fai, ia mautinoa o loʻo oomi le pule poʻo le caliper i luga o le faʻamau e maua ai se fua saʻo umi. Faamaumau le umi o lenei tau, lea o le a fesoasoani ia te oe e fuafua ai le mafiafia o le vaega o le a alu i ai le pa.

Mulimuli ane, fua le curvature o le U-bolt. Ona o le foliga faʻapitoa o le U-bolt, o le curvature o se vaega taua tele. Fa'aaogā se fa'amalo po'o se fa'aipo e fua ai le umi o le fa'amau i totonu ma le umi o lona arc pito i fafo e iloa ai le tau o le pupuni o le fa'amau. Ia mautinoa o le pule po'o le caliper e fetaui ma le pi'o o le fa'amau pe a fuaina ina ia maua se fua sa'o o le curvature. Faʻamaumau le faʻaogaina o le curvature i totonu ma fafo, lea o le a fesoasoani ia te oe e filifili le tulaga faʻapipiʻi saʻo ma faʻamautinoa le fetaui o le faʻamau i le vaega.

A mae'a se fa'asologa o la'asaga fa'atatau fua, o le ae maua le fua sa'o o le U-bolt. Faatasi ai ma nei faʻamaumauga faʻapitoa, e mafai ona sili atu ona faigofie ona e filifilia mea faʻapipiʻi saʻo poʻo le faia o faʻasalalauga faʻapitoa e fetaui ma ou manaʻoga patino. 

I le avea ai o se taʻutaʻua faʻapipiʻi mea faʻapipiʻi i Saina,Aozhan Fasteners ua tuuto atu i le tuuina atu o tagata faatau oloa tulaga maualuga ma auaunaga faapolofesa. Afai e te manaʻomia U-bolts faʻapitoa poʻo isi mea faʻapipiʻi mea faʻapipiʻi, o loʻo i ai a matou masini gaosiga faʻapitoa ma le au poto masani e faʻafetaui ou manaʻoga. Lagona le saoloto efaafesootai matouiinfo@aozhanfasteners.comma tatou galulue faʻatasi e tuʻuina atu ia oe fofo faʻapitoa!

 


Taimi meli: Tes-27-2023