asdas

Filifiliga gagana

Tala Fou

Fa'aloloto Au'aunaga - Fa'aleleia le Tulaga Au'aunaga | Aozhan Fasteners o loʻo umia le "Tagata uma o se Pule Faʻamatalaga" Faʻasalalauga Faʻasalalauga

I le si'osi'omaga pisinisi fa'atauva i aso nei, o le tu'uina atu o auaunaga lelei e taua tele mo fa'alapotopotoga ina ia tu'uta'ua i le maketi. Ina ia faʻalauteleina le faʻalauiloaina o auaunaga ma faʻaleleia le tulaga o le auʻaunaga a le aufaigaluega, na faia ai e Aozhan Fasteners se aʻoaʻoga tulaga ese ia Novema 22, 2023 i luga o le "Everyone is a Account Manager".

Fa'ato'a-A'oa'oga-Conference-01

I le taimi o toleniga,Aozhan Fasteners na potopoto tagata faigaluega ma le fiafia, ma le naunau i avanoa fou e aʻoaʻo ai ma tuputupu aʻe. Sa faatumulia le potu i le naunautai ma le malosi, e faaalia ai le tuuto o lenei kamupani i le auaunaga.

Muamua, na amata le aʻoaʻoga i le fefaʻasoaaʻi o se pule faʻatau sinia. Sa ia faamatala manino mai le auala na faamanuiaina ai o ia i le auaunaga faatasi ma lona aafiaga patino e fai ma faataitaiga. Na ia faamamafaina e faapea "o faʻamatalaga laiti e faʻaalia ai lagona moni", taʻu atu i tagata uma o faʻamatalaga uma e mafai ona faʻaalia ai le loto o le kamupani ma le tomai faʻapitoa. Na ia fa'amanatu i le aufaigaluega ina ia fa'alogo i taimi uma i mana'oga o tagata fa'atau ma tu'uina atu fofo talafeagai e fa'ateleina ai le fa'amalieina o tagata fa'atau.

Aoaoga-Konafesi-02

Na sosoo ai, o le aʻoga aʻoaʻoga na faʻatulagaina se faasologa o faʻasalalauga faʻatasi e faʻafeiloaʻi ai le aufaigaluega. E ala i talanoaga fa'avae ma fa'atinoga, na fa'atalanoaina loloto ai le 'aufaigaluega pe fa'apefea ona fa'aoga lo latou poto fou ma tomai i galuega fa'atino. Na auai tagata uma i le faʻasoaina o latou poto masani ma manatu, ma sa matou faʻaauau pea le faʻaleleia atili o la matou auaunaga e ala i aloiafi o le fetoaiga o manatu.

E ese mai le fefa'asoaa'i ma fegalegaleai, sa fa'atulaga ai fo'i e le vasega a'oa'oga se tauvaga i su'esu'ega mataupu tau auaunaga. O tagata faigaluega auai sa galulue i vaega e suʻe faʻafitauli ma tuʻuina atu fofo e ala i le suʻeina o mataupu tau auaunaga moni. O lenei mea e le gata ina faʻaleleia ai le mafaufau suʻesuʻe o le aufaigaluega, ae na faʻaosofia ai foi i latou e gauai atili i auiliiliga ma manaoga moni o tagata faʻatau. I le fa'ai'uga, na fa'aalia e vaega ta'itasi le tomai fa'apitoa e su'esu'e ma mafaufauga fou.

I le fa’ai’uga o le a’oa’oga, sa taua’aoina atu ai e ta’ita’i o pisinisi fa’ailoga ma tusi pasi o le fa’aaloalo i sui iloga na auai. E le gata i le fa'ailoaina o la latou galuega fita ma le maoa'e o le fa'atinoga, ae fa'amalosia ai fo'i ina ia fa'aauau pea le fa'atumauina o uiga lelei tautua ina ia fa'aauau pea le fa'aleleia atili o le tulaga lautele o le auaunaga a le atina'e.

O le a'oa'oga "O tagata uma o se Pule Fa'amatalaga" na maua ai se a'oa'oga taua ma avanoa fa'afesuia'i mo le aufaigaluega a Aozhan Fasteners. E ala i le aʻoaʻoga, na faʻalauteleina ai e le aufaigaluega lo latou malamalama i le auaunaga ma iloa ai e mafai e tagata uma ona avea ma pule sili ona lelei. Faatasi ai ma le naunautaiga maualuga ma le matafaioi, o le a latou tuʻuina atu auaunaga sili atu ona magafagafa ma faʻapolofesa i tagata faʻatau ma manumalo atili ai le taʻutaʻua ma sea maketi mo le kamupani.

MoAozhan Fasteners , o le fa'atupuina o le tautua a tagata faigaluega e fa'avae i le atina'e gafataulimaina o le kamupani. E ala i lenei aʻoaʻoga, Aozhan Fasteners e le gata na faʻaleleia le tomai faʻapolofesa o lana aufaigaluega, ae faʻamalosia foi le tauvaga ma le faʻailoga o le kamupani. E talitonuina i le lumanaʻi, o le a faʻaauau pea ona manumalo le Aozhan Fasteners i le faʻalagolago ma le lagolago a tagata faʻatau ma auaunaga maualuga ma iloa ai se tulaga manuia ma manumalo-manumalo.

 


Taimi meli: Nov-23-2023