asdas

Koho ʻōlelo

Nūhou

Hoʻonui i ka ʻike lawelawe - Hoʻonui i ka pae lawelawe | Hoʻopaʻa ʻo Aozhan Fasteners "He Luna Moʻokāki kēlā me kēia kanaka".

I loko o ka ʻoihana hoʻokūkū o kēia lā, ʻo ka hāʻawi ʻana i ka lawelawe maikaʻi he mea koʻikoʻi ia no nā hui e kū i waho i ka mākeke. I mea e hoʻonui ai i ka ʻike lawelawe a hoʻonui i ka pae lawelawe o nā limahana, ua mālama ʻo Aozhan Fasteners i kahi hālāwai hoʻomaʻamaʻa kūʻokoʻa ma Nowemapa 22, 2023 ma ka "Everyone is a Account Manager".

Fastener-Training-Conference-01

Ma ke kau aʻo ʻana,Aozhan Fasteners ʻākoakoa nā limahana me ka hoihoi, me ka manaʻo nui i nā manawa hou e aʻo ai a ulu. Ua piha ka lumi i ka ʻoliʻoli a me ka ikaika, e hōʻike ana i ke kūpaʻa o kēia hui i ka lawelawe.

ʻO ka mea mua, ua hoʻomaka ka ʻaha hoʻomaʻamaʻa me ka kaʻana like ʻana o kahi luna kūʻai kiʻekiʻe. Ua haʻi maopopo ʻo ia i kona kūleʻa i ka lawelawe ʻana me kāna ʻike pilikino ma ke ʻano he laʻana. Ua ʻōlelo ʻo ia "ʻo nā kikoʻī liʻiliʻi e hōʻike i nā manaʻo maoli", e haʻi ana i nā mea āpau e hiki i nā kikoʻī āpau ke hōʻike i ka puʻuwai o ka hui a me ka ʻoihana. Ua hoʻomanaʻo ʻo ia i nā limahana e nānā mau i nā pono o nā mea kūʻai aku a hāʻawi i nā hoʻonā manawa kūpono e hoʻonui ai i ka ʻoluʻolu o ka mea kūʻai aku.

Hoʻomaʻamaʻa-Conference-02

Ma hope aʻe, ua hoʻonohonoho ka ʻaha hoʻomaʻamaʻa i ke ʻano o nā hui kūkākūkā e hoʻopili ai i nā limahana. Ma o nā kūkākūkā pūʻulu a me ka pāʻani pāʻani, ua kūkākūkā hohonu nā limahana i ka hoʻohana ʻana i kā lākou ʻike a me nā mākau i loaʻa hou i ka hana. Ua komo ka poʻe a pau i ka hoʻolaha ʻana i ko lākou mau ʻike a me nā manaʻo, a ua hoʻomau mākou a pau i ka hoʻomaikaʻi ʻana i kā mākou pae lawelawe ma o nā ʻulaʻula o ka hui ʻana o nā manaʻo.

Ma waho aʻe o ka kaʻana like ʻana a me ka launa pū ʻana, ua hoʻonohonoho ke kau hoʻomaʻamaʻa i kahi hoʻokūkū ma ka nānā ʻana i nā hihia lawelawe. Ua hana nā limahana i komo i loko o nā hui e ʻimi i nā pilikia a hāʻawi i nā hoʻonā ma o ka nānā ʻana i nā hihia lawelawe maoli. ʻAʻole kēia i hoʻonui i ka noʻonoʻo noʻonoʻo analytical o nā limahana, akā ua hoʻoikaika pū iā lākou e uku nui i nā kikoʻī a me nā pono maoli o nā mea kūʻai aku. I ka hopena, ua hōʻike kēlā me kēia pūʻulu i ka mana loiloi maikaʻi a me ka noʻonoʻo hou.

I ka pau ʻana o ke kau hoʻomaʻamaʻa, hāʻawi nā alakaʻi ʻoihana i nā makana a me nā palapala hoʻohanohano i nā poʻe i komo. ʻAʻole kēia he ʻike wale i kā lākou hana paʻakikī a me kā lākou hana koʻikoʻi, akā paipai pū kekahi iā lākou e hoʻomau i kahi ʻano lawelawe maikaʻi i mea e hoʻomaikaʻi mau ai i ka pae lawelawe holoʻokoʻa o ka ʻoihana.

Hāʻawi ka hoʻomaʻamaʻa ʻana "He Luna Moʻokāki kēlā me kēia kanaka" i ke aʻo maikaʻi a me ka manawa hoʻololi no nā limahana o Aozhan Fasteners. Ma o ka hoʻomaʻamaʻa ʻana, ua hoʻonui ka poʻe limahana i ko lākou ʻike i ka lawelawe a ʻike i nā mea a pau e hiki ke lilo i mea hoʻokele moʻokāki maikaʻi loa. Me ka hoihoi a me ke kuleana kiʻekiʻe, e hāʻawi lākou i nā lawelawe noʻonoʻo a ʻoihana i nā mea kūʻai aku a lanakila hou i ka inoa a me ka māhele mākeke no ka hui.

No ka meaAozhan Fasteners , ka hoʻoulu ʻana i ka ʻike lawelawe o nā limahana he mea nui ia i ka hoʻomohala hoʻomau o ka ʻoihana. Ma o kēia kau hoʻomaʻamaʻa ʻana, ʻaʻole i hoʻonui wale ʻo Aozhan Fasteners i ka mākaukau ʻoihana o kāna mau limahana, akā ua hoʻoikaika pū i ka hoʻokūkū a me ke kiʻi brand o ka hui. Ke manaʻoʻiʻo nei i ka wā e hiki mai ana, e hoʻomau ʻo Aozhan Fasteners i ka hilinaʻi a me ke kākoʻo o nā mea kūʻai aku me nā lawelawe kiʻekiʻe a ʻike i kahi kūlana maikaʻi a lanakila-lanakila.

 


Ka manawa hoʻouna: Nov-23-2023